Hello people! Skroll ke bawah n u'll see part of me :) for those yang not interested,,SILA CLICK BUTANG 'X' YG WARNA MERAH KAT HUJUNG ATAS KANAN YEA. thanks :)

Sebiru Hari Ini


Salam Satu Malaysia :) bukan dua or tiga taw!hehe.





waahh.tajuk post kali nie is SEBIRU HARI INI.hmmm walaupun langit nampak gelap sikit while im writing this post cuz its raining ,,takkan saya nak tukar title post jd segelap hari ini,,kan.haha.kan dah tak sedapp bunyi nya.SEBIRU HARI INI..when i first read those three words..saya terus tertarik macam ada chemistry jea..chewahh.but seriously..i terus google it up and i found out dat it was a wonderful song :) suka suka suka.(baca macam dalam UPIN IPIN tuu taw!hehe)

disebabkan saya dah macam addicted to this song,,(addicted laa sangat kn.haha.) saya dengan bangganya publish this sweet lil' video of us.i made this video all by myself okay!tak ada copy2 cuz DIYA SUHAILI budak baik,,kn kn kn? haha.apa?jeles kea? :P okay okay.jangan gaduh! *wink wink.

saya publish bukan nak capub (cari publisiti) okay.bukan nak ramaikan follower saya yang cuma belasan orang sahaja kepada ratusan.jauh sekali jutaan ribu macam profile KATY PERRY yang comel tuu.but this is how i appreciate the ones in my life. maybe im not a good poet.and even i know im not a good writer.so this is the only way i could express my feelings. :)  okay jom tengok video ini....

*b4 that,,korang kena pause or stop music player kt bawah dulu okay.if korg nak sesakkan otak then biar aje laa.haha.


video



everybody in this world mesti and WAJIB ada kawan kn,,and so..this short video i made specially for these wonderful friends of mine named NAFIE RYNA MAY PNUT AZIE ECAH MEAN AREEN CT. video ini mungkin tak seberapa kalau nak compare dengan what all of us had been thru since our first met.hmm that is all for today :) c ya in the next post (only if ur following laa.hehe.) byebye!



Copyright©lovaholic93.HAKMILIK KEKAL :)